Ik ben Yoka en ik werk enkele dagen per week als intern begeleider op een basisschool.  

 

Daarnaast volg ik mijn passie, het geven van soundhealings, klankschaalbehandelingen, cacao-ceremonies en het organiseren van meditatie-avonden 

In de loop van de jaren ben ik me meer en meer op het spirituele vlak gaan begeven. Jaren geleden heb ik al een opleiding gevolgd voor mindfulnesstrainer en ik geef nu ook op mijn werk mindfulness-lessen aan kinderen. Ook in de yurt organiseer in meditatie-avonden. Deze zijn in stilte en duren een uur. Je kunt vrijblijvend aansluiten en meedoen.

 

Toen ik zelf een aantal jaren geleden  in aanraking kwam met klankschalen en de handpan, merkte ik het helende effect van de trillingen op mijn lichaam en mijn geest. Het intense gevoel van ontspanning en terug te komen bij jezelf. Helemaal in het nu en daar intens van genieten. Dit wil ik ook anderen laten beleven, dit gevoel van ontspanning, van vrijheid, het helemaal bij jezelf komen. De ontspannende werking van een klankschalenbehandeling kan dagenlang aanhouden.

 

De cacao-ceremonies die ik bij de soundhealing of voorafgaand aan een klankschalenbehandeling doen, helpen om een juiste intentie te zetten voor een behandeling of healing.

 

In de yurt vinden diverse activiteiten plaats.  Houd vooral de agenda in de gaten voor de data.  Je kunt het contactformulier invullen voor meer informatie over een van de activiteiten. 

 

 

 

 

 


 

 

Yoka